Friday, September 26, 2008

Yippie! Hepi.

Semalam, sebelum aku g outing ng Zue, Blank dan Beck, aku amatlah hepi bila sampai kat rumah. Tetiba ada terletaknya 3 keping sampul surat yang berlainan bentuknya. Mula2 hati aku bertanya2 siapalah yang sudi sent kat aku ni. Mari kita perhatikan sesuatu tentang sampul2 ini occay!



Kad Majlis Undangan Perkhawinan dari kawan sekampus aku dulu. Huhuhu.. kitorang pernah dengar dia ada awek, tapi macam kabau-kabau angin je.. tetiba sekarang, tak ada gosip per, dapat pula kad jemputan dari dia ni. Alhamdullillah, dah sampai seru ye Sham. Cantek kan, kaler diraja lagi. Kawan aku ni orang Terengganu, dan bakal isteri dia orang Perlis. Semoga Allah memberi limpahan rezeki kepada bakal pengantin ni sampai bila2.




Heheheh... ada cerita di sebalik kad ni. Pengirim ini, biar ku gelar Encik Kodomo Lion (mmg bukan nama sebenar), memang peminat setia benda-benda ala retro ni. Dah sedia maklum, dia nak send kad yang retro / zaman dulu2 punya la.. hahahaha.. bertungkus lumus dia cari kat tempat dia tu. Kau tengokla, 6 permukaan occay!


Kat bawah ni pula, kawan aku yang sangat baik hatinya, tapi kalau kau tak paham , kau akan mengata dia ni. Ini kad hah! Buat sendiri tau. Aku dah faham sangat kreativiti dia, nama pengirim Cik Lala @ Rara. Beliau memang kretip kalau nak making things macam ni. Kawan aku ni part timer dalam banyak benda. Kau nak belajar bahasa Jepun? Nak belajar Crafting? Sila kontek dia.



hhuhuhu.. aku sukak... thanks pada korang ya. Semoga hidup kita baik2 saja. Muax.

1 comment:

Rara said...

Muahahaaa...
Sampul dia eksklusif emboss tau!
Ada bintang2... Heheheee...