Wednesday, September 10, 2008

ke 500?

Pengumuman !!

SESIAPA YANG TELAH MENDAPAT NO. KE 500 (rujuk kat sebelah kanan ni) semasa melawat blog ini, sila printscreen kan window anda, dan email kepada saya. Ada hadiah menanti kepada pengunjung bertuah. Nantikan nombor pilihan keseterusnya!
-----------------------------------------------------------------------





sorila, dah ada pemenang ok! sebenarnya statcounter tu mengong pula hari ni, ada 10 penyertaan telah dihantar, kesemuanya bernomborkan 500, dan hanya satu pemenang dipilih berdasarkan email pertama yang diterima ...ahahahahaha....


Tahniah cik As Merah! Nantikan kiriman hadiah dari saya ok!

5 comments:

rahimin idris said...

tak dapat la...503 plk..xde adiah? :B

Mas Mohd Yunus said...

rahimin yang cute,

ke - 500 dear...hahahahaa...

Mrs.NoeL KhairuLniZa said...

http://mrsnoelkhairulniza.blogspot.com/
aku menang...aku menang

Mrs.NoeL KhairuLniZa said...

alamak lupa edit... nmpk lg tu aku tengah chat ym ...hahahaha

Rara said...

Apa daaa...
Mcm ini punya kontes pun ada kaaa...
Hahahhaaa... aku mcm rasa aku tau apa hadiahnya...
Kui kui kui...