Saturday, September 20, 2008

Baby Tasha & Baby Ta-Tai.

Semalam aku terkejut. @oeye ...tiba-tiba saja Zue me-YM aku, memberitahu dia akan ke rumahku malam ini (semalam) bersama Miszblankz. Haiyaaa.. aku rasa dia macam joking, tapi kadangkala aku rasa betul pula. Berkali-kali aku cuba meng-konfirm-kan kedatangan mereka. Zue kata, mereka otw....

@takbole, Lainkali kena bagita awal-awal tau. Manalah tahu, aku sedang berada kat luar rumah, tetiba kau-orang datang, hah, maybe kucing jiran aku yang sambut. Muekekeke...tapi entry kali ini, aku taknak muatkan muka Zue dan MiszBlank. Aku nak entry-ing khas untuk Baby Tasha dan Baby Ta-Tai. Anak sapakah ini? Kau pilih antara Zue dan Miszblank. Tapi jangan pilih aku occay! hehehhe... Perasan tak sejak akhir-akhirnya banyak pica children dalam entry aku. Hello! aku bukan kemaruk nak ber-baby sendiri, tapi kebetulan ada je wujud kanak-kanak di sekitar aku. So, aku pun nak juga jadi cam Saiful Nang, saja bereksprementasi dengan men-snap gambar kanak-kanak. Betul kata Saiful Nang, memang rumit. Itu pasallah, gambar-gambar aku kurang kualiti. Huhuhuh.. Ya, aku harus bersabar. Aku tau!@penat




1 comment:

poisonous honey said...

lihat la kamu betapa comelnya bakal2 menantu aku nie.. wakakak..