Wednesday, September 24, 2008

Blythe, apa?

Siap buat banyak-banyak entry. Hah! Inilah Blythe , yang aku dah khatam baca dari blog si Julia. Comel kan? Tapi bila aku tengok harga dia ni, eh tak pa la, just bleh tgk saja. Yang kat bawah ni, harga dia dalam RM 1,000.00 occay! bukan Rm 100.00! Kau-orang kalau ada masa, lawatlah blog Julia tu. Memang tak bosan, tapi syaratnya kena ada minat dalam benda2 yang comel. Hahahahah...

Ari tu Julia mention aku tempat dia beli Blythe dekat Kuala Lumpur ni. Ala, Times Square ni selang 2 blok bangunan dari opis aku. So, aku pun pegi la melawat kedai tu. Memang 'naik gila' aku tengok patung2 Blythe kat situ. Oh! Kalau mampu, beli saja yg berharga RM 80 - RM 150.00, dressing dia pun ok.. cuma tak berapa advance cam yg kat bawah ni la...geram-geram...







6 comments:

yoshz said...

patung patung mcm ni scary kayyy...

____madu.beracun____ said...

patung patung... matik matikkk.. hahahaha

akak ramlah said...

nasib baru anak aku seorang itupun lelaki ...kalau ndak mesti aku mengamuk kalau dia nak beli patung mahal giler wahahaha....memang gerenti aku ndak belikan...baru jer hubby aku beli kan robot transformer aku dah mengamuk sakan ngan hubby aku ini lagi seribu wakaka

kakton said...

patung tu dalah mati, mahal nak mampui..di PADANG MASYHAR nanti dia minta nyawa..mcm cerita seram lama 'patung kepala le pusing 360 deg'..apa nama lupa la....padan muka si pembeli...hampeh..anak patung FIRAUN versi moden..Cara Yahudi serang senyap Org Islam

Rara said...

Haaa patung mcm tu la aku nmpk kat XL-Shop Mid Valley hari tu. Kotak ada oren oren tu... RM480!
Err, x gemar la aku patung cenggini...
Lebih comel lg Pinky:St!!!
http://www.pinky-street.com/

J u l i a 。.゜✿ said...

oh mas...
Mrs Retro Mama yg harga rm1k itu ju punya tau.
ju dah bayar deposit. insyaAllah bulan depan ju turun kl & pegi ambik.
Oh sgt rindu christine ! =D