Sunday, September 28, 2008

Outing : Bazaar Malam Danau Kota

Hahahaha... lagi skali aku outing dengan kawan-kawan aku minggu ni. Kali ni kitorang pergi ke Bazaar Malam Danau Kota, wow. Memang superb! Very the panjang dat tempat occay! Anyway, kalau kau mahu mencuci mata, sila la datang ke sini. Semboi pun banyak...hahahha...maklumlah, dekat dengan centre KL kan, so biasala.

Tapi malam ini, kami gerak agak lambat. Rombongan ini terdiri daripada Zue, Honey, Noni, Aku, Beck, Baby Tasha dan Baby Tatai. Hermm... Baby Tatai tak sihat malam ini, huuuhuh..semangat mahu membeli belah tetap diteruskan... Macam biasala, aku just jadi thukang ambil ghambar sajala. Kau tengokla pica2 kat sini. Pica boleh menceritakan serba sedikit kan.

Baby Tasha, dah memang tahu posing. Tak payah bebel

Apa yang sama?

Ni pun Tasha yang ejas adik dia ni.

Hahahha.. banyak tak gambar Beck kat sini. Kamu memang sporting, dah bleh jadi bapa ni!



Gothic Star.

Hehhehe


Ada polis, ada navy.


Boleh saja posing.





Kalau kat luar, memang mahal.

Ada juga kat sini. Macam2 bentuk.

Benda ni tergantung terbalik.

Hehhehe..

Curiosity kills.


Yong Tau Fu Scene.




1 comment:

miszc3ik4pisc3s said...

cam best jak.... nda bleh jadi ni..
setiap minggu ada jak aktiviti kamu yg menjelezkan sanubariku.. akakaka... beck, ko mmg bersifat kebapaan secara semulajadi ka?

kak mas :D aku suka shot sis honey n tatai in black n white tu.. unik... memperlihatkan sifat keibuan sis honey.. lalalalala