Thursday, September 25, 2008

Outing with Zue, Blank & Beck.

Hui.. penat seh..aku duduk cc masa update entry ni. Kawan-kawan dah bertanya.. padahal event ni Subuh tadi.. hahahaha...masa petang smlm (kat opis), Zue pm aku ajak outing malam tu. Dalam kul 9 malam dorg dah sampai rumah. Ingatkan malam tu mahu ke Puchong, nak saja-saja lawat member kito-orang. Hampewh belaka sbb KAWAN kitorang tu balik pulak. Nasib baik tak masuk area Puchong lagi. Roger-roger dengan Beck, jumpa kat Bukit Bintang. Hehehe..mengenangkan Blank drive malam ni, aku pula duduk kat depan, hui gerun pun ado.. Almaklumlah, dulu aku trauma dengan budak-budak serumah yang suka pandu keta laju2. Haishhh...


Yang ni posing selepas Blank park keta dia kat sebelah Bangunan Plaza Imbi ni (aku tak ingat nama baru plaza ni). Tempat ni memang best kalau kau nak buat shooting pada waktu malam. Tapi biasa ar, dslr-l-l aku tak mampu nak catch pica yg lawa (baca: lawa pada pandangan aku la). Berlatarbelakang skrin iklan yang sangat besar dan grafiti serta permukaan yang besar, aku hasilkan artwork aku ni. Kalau ada rezeki, aku nak beli lense baru.

Dua-dua sekali aku masukkan gambar yang sama, cuma resolusi berwarna dan konsep hitam putih. Aku suka kedua-duanya. Cuma B&W aku ni nampak best sikit disebabkan ekspresi mereka yang sesuai ng konsep ni.. hehehehe.. Blank mmg suka posing, tapi Zue agak malu-malu-shy cat sikit. heheheh..

Model iklan Dinding.

Grafiti dan Dinding yang agak besar.


Macam dalam keadaan Tu Pas Tu Perios (Too Fast Too Furious) hahahaha.

Posing Sungei Wang.

Bukit Bintang Territory.

Memang la tak pelik kau rasa. Tapi aku terkejut bila dorg kata, ayam dah habis, tu pasal kaler lain-lainla. Ohya! Meals ini ditaja oleh Zue.

Blank memang pandai posing ala-ala Harujuku. heheheh.. aku tak payah suru dia bleh posing punya.

Kau tau apa makna 2 jari tu? Cuba kau teka.

Posing ala-ala Sean Combs (kataku..) Perempuan berdua ni kena paksa occay. Beck punya pasal!

Hehhehe! Ini perkara wajib kalau berjumpa dengan kawan-kawan. Aku memang suka pakai selipar ni, ada kau nak kisah?

Dia ni pun suka posing juga. Yang ini teaser aku untuk iklan makanan ayam Boer aku.

Black & White ini? Aku sungguh suka. Kata Chieka, macam konsep band Hujan. Memang pon, lokasi Band Hujan tu terletak kat seberang jalan sana. Kat depan Pavilion. Tak sempat plak smlm.

Kau nak lukis tatoo tak kat lengan dia tu? Dia suka objek ikan dan ketam. hahahaha

Sori, kaler kurang best. Hehehhe.. Masa ni, kitorang tengah lepak-lepak kat Hearts of Bukit Bintang ni, kat depan opis aku. Ada bebudak tengah skatting kat sini. Mungkin mereka sedang bosan dan menunggu untuk sahur. Tapi aku tak dapat pica yang best dari mereka.

ni Beck yang snapo-kan. Pandai juga dia mencari angle. hehehehe...

Ada iras-iras versi Jeslina Hashim yang tembam tak? Memang tak ada kan? Pakai baju hitam memang nampak kurus... er.. sedikit saja kekurusan yang aku maksudkan.

Candid by Beck. Ntah Blank wat apa kat belakang tu. Menari poco-poco ke pakiring?

Teaser, Tu Pas Tu Perios.

Zue memang suka tunjuk jari dia tu. Masa ni kitorang tengah jalan-jalan kat area Masjid India. Beck tengah try songkok.

Beck punya taste yang bagus untuk Blank. Tapi size yang kurang sesuai.. hahahaha...

Lagi.

Dah penat jalan-jalan, kitorang masuk kedai mamak untuk bersahur bersama-sama. Lupa pula aku nak snap pica maggi goreng mamak yang tak sedap tu.

Selain kami, Abangs-abangs DBKL ni pun sedang bersahur. Kesian. Bertugas sehingga ke pagi. Demi Tugas kan.

Sejak awal-awal lagi dia nak minta snapo pica ni. Aku ok saja. Ni area nak ke dalam kawasan membeli belah Masjid India. Jalan Melayu namanya.

Tak payah ajar. Memang dah tahu posing.
Maka, selesailah outing kitorang semalam. Saja nak buang boring kan, dan hendak melihat Kuala Lumpur pada waktu malam. Aku berkira-kira mahu ke Bukit Langat la.. ada sesiapa tahu jalan ke situ bagaimana?

9 comments:

zue-aka-belle said...

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..hehehehe santik mas santik wakakakakaka sis hany suri...but it's really fun....wakakakakaka ...mas len kali kita outing lg:D



zue-aka-belle

bEck said...

mas...outing ajk super hero ni lg ahh..
;)
wakakakakaa..:D

Anonymous said...

uii... ni adik jan kamu lupa ar...
wakakaka.. mo jua juin mensari sumbuii ni..
mana bleh kamu2 jak..

wakakaka.. suka tinguk gmbr yg berlatarblakangkan dinding yg full dgn grafitti..
lau kita p sana nti, suma kna dressing mcm nigga.. wakakaka brabis snap photo dkt dinding..

pict yg ala2 hujan tu pun i like.. hehe.. nda bleh jadi ni.. mo juga join.. huhu

-cheika-

Blank said...

sa suka tu pica yg polka dot..suka suka suka..hahaha

____madu.beracun____ said...
This comment has been removed by the author.
____madu.beracun____ said...

na na na.. ingatkan masih ndadapat send komen td hahaha.. tersalah komen suda kuang3..

tahukah anda bahawa aku sensungguhnya menaip komen ini dengan penuh perasaan jeles yang berkobar2?

tahukah anda bahawa aku sangat jeles melihat pica2 di atas lebih2 lagi membaca taipan cik puteri yang menggambarkan keseronokan mereka itu??

haiss.. panat2 ja aku berdia bersungguh2 supaya puteri lupa bawa kamera dia tu.. haiss... jeles aku! jeles! hahahaha.

walau bagaimanapun.. pic2 di atas cukup menggambarkan outing yang siuk itu. walaupun aku teda, tetapi di entry akan datang.. muka dan badanku yang comel ini pasti akan terpampang d sini. jangan lupa inform kalau ada outing lagi uii.. mejilat skrin laptop jak aku ni skg tgk pica2 korg tu.. sis zue ni kan suka ba buat plan secara mengejut. cuba la buat plan d hujung minggu ka.. masa2 cuti ka.. ngeh3.. ada kelas jam 8 pagi ba aku arini.. tu la nadapat join huhu..

aku rindu tatai.

love ya all sisters.

lotsa love, hugs n kisses.

OBSERVER said...

WOW, DALAM KEADAAN 'TANAM ANGGUR' PUN BOLE CLUBBING LAGI...HIBAT-HIBAT...

♥____madu.beracun____♥ said...

uina kalau mo join tu cakap la mo join wakakak. bukannya kami buat jahat pun we're juz having a good time.

mas said...

tanam anggur? salahka mo jalan2 nih? lagipun kawan2 aku ni berbesar hati mau bawa aku jalan. aku tak kluar duit pun, makan aku pun dorang tanggung. aku tak berharap dorg sponser aku pun, tp mereka berharap aku dapat join dorg.