Tuesday, March 24, 2009

Outing Dengan Sera, Patzi dan Ain

Mereka semua ni rakan cyber aku (Chatting dan Blogging), dah jadi rakan realiti pun. Kebetulan Si Sera ni tengah balik bercuti di Sandakan, jadi kami semua pun deal la mahu keluar. Biasala perempuan, mesti tak on time. Hehehe..tapi tak apala, lain kali kalau janji pukul 2 petang, pukul 3 aku datang pula. Kitorang lepak di Bawang Merah Restaurant dan kemudian pergi ke sekitar ke Tembok Sandakan pula. Jadi apa lagi, shooting scene la. Si Sera tak payah nak suruh action dah memang pandai syok sendiri pun hahahahha... tapi Patzi dan Ain masih malu-malu. Tu pasal gambar dorang tak banyak. Lepas tu, kitorang hantar Ain ke Pasar Besar Sandakan. Mula-mula plan mahu balik terus, tapi Patzi ajak keluar jenjalan lagi. Tiba-tiba kitorang blank sebab tak tahu nak pergi mana. Lastly kitorang pergi tengok wayang saja la, movie The Rock- Race to The Witch Mountain. Cerita dia not bad la, buat saspen dan pawagam sempat terkejut seketika bila terdengar si Patzi tiba-tiba menjerit kah kah kah. Apa pun, kitorang plan mahu membuat gathering Sabah Chatter (YM) di Sandakan pada bulan Mei ini. Jadi, kamu + kamu+ kamu+ di luar sana? Jom sertai gathering ini. Keterangan lanjut akan diberitahu dari semasa ke semasa.























9 comments:

13may said...

cantik gambar :)

Madu Beracun said...

bebeh! u hv been tagged! jawab k? mwah!

miszceikapisces said...

sangat2 jelez.. ini sangat tidak adil..
saya pun mahu.. huahuaa...

haris said...

aku pling suke gmbr no.4..pergg..lighting n clour editing ko superb!. mas, amiklah gmbr kat pasar ikan n pasar bdc. aku suke tngok gmbr ikan..ikan yg dijual especlly. aku rasa dorang adalah lambang pengorbanan alam kepada manusia!

Pert Alpah said...

wa best2

Mas Mohd Yunus said...

13 may - abang pun hensem hahahaha

madu beratsun - adui tagged lagi.

cieka - datang sini hahaha

haris - coming soon

pert - bila mau balik hehehe

ligong_bah_aku said...

hebat ba kamu ni...siuk2...

♥andrea isabelle anne reston quiamco♥ said...

aku cemburu tidak terkata(sambil gigit2 meja)aku sungguh tidak puas hati kerana tidak dapat turut serta....aku juga terasa mcmmmm...."AKU MAU JUGAAAAAAAAAA" HUHUHU

KeMatZ said...

perhhh... ko semakin hebat dalam
edit mengedit...
ni kalau abah angkat ko nengok
harus dia suka sama kau...