Friday, March 6, 2009

Lagi Pasal Piwi.

Lagi pasal Piwi. Ini mode baru lepas dimandikan lagi. Piwi memang suka bertenggek sambil jemurkan badan di tingkap bilik aku ni. So, masih medium yang sama menggunakan Nikon D40 dan diedit menggunakan Adobe Photoshop 7.0 SAJA. Kamu yang ada kucing, bila lagi mahu snap gambar kucing sendiri? Lalalalala....


** Piwi ialah seekor kucing bewarna putih dan bertelinga lebar, bukan seekor arnab. =))

Facet said...

amazing captured. i mean 1st pic tu, rasanya gambar kucing paling comel yg pernah aku nmpk. tidak perlu ada berbulu tebal macam yang masuk iklan whiskas atau friskies dan memiliki badan yg sungguh tegap ala kucing parsi.

Grr all ur pics seems bravely playing with very nice angle.realyy nice works and worth blogging XD

MLP balas : Lagi comel bila dia tahu namanya Piwi. Aku letak jauh di dapur, kemudian aku panggil dia dari ruang tamu. Dan dia terus datang. Aku try nama lain, dia langsung tak feedback pun. Bila panggil Piwiiiii )) ))))) <-- ini echo, terus dia datang.

miszceikapisces said...

gmbr kedua tu ba :)) kucing tu berpamping ka apa =)) kasi makan tu kucing pizza.. kompom laju tu membesar.. haha.. anyway, aku suka pic yg kedua.. unik ne..

soalan: dr mana dpt nama PIwi :> =))

MLP balas : Piwi memang tahu buat action bila dia berada di tingkap bilik aku itu. Jadi, kamu jangan jeles kata dia sedang berpamping pula =))

`S3R4CURlYl4` said...

`eeeeee... comei nya si baby miao.. mintakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk`

MLP balas : senang-senang mau mintak ah...datang ke kampung aku. Banyak stray cat, nanti aku shoot gambar kucing ko =))

Anonymous said...

kucing ke arnab ni?apsal telinga dia besor?

MLP balas : komen kau ini sungguh lawak. Kau tak baca apa aku tulis ke =))

1 comment:

Madu Beracun said...

i like picture no 3.