Wednesday, February 25, 2009

Bukan Lomo ok =))

Macam kulit album band indie kan hahahahahahha

Comel sungguh aku kan, masa ni form 6 di Sekolah Menengah Kebangsaan Sandakan, Sandakan.

di belakang gambar ni ada words Charlie's Angel.. hahahahah... tu Bonda Sumandak@Black Bobohizan (yg agak hitam tu) hahahhahaa..

Senior woooo...sori Haris, ko tak ada =))

Alahai, aku lagi kiyut dari kamu semua...hahahahahahhaha..

Masa umur 3 tahun.

Sweet-sweet kan, campuran Suluk dan Dusun..nyehhh!



7 comments:

misZc3ik4pisc3s said...

ratu unduk ngadau ba ni.. hahahaha...
nostalgia kan bila nmpk gmbr dlu2..
truz aku pun teringin buka album lama....

`::* Ser4'Curly'l4*::` said...

`mas..
`aku rasa gambar yg ke2 tue kan
`mmm...
`yg di tgh tue lagi comel..
`miahahahaha

Mas Mohd Yunus said...

cika : apa lagi? buatla =)

sera : ya, dia sedikit lembut. cuba rujuk dalam entry tahun baru. ehhehe

Madu Beracun said...

aku suka gmbr yg pakai baju kadazan tuh (baju kadazan ka tuh yg ko pakai ah. ahahaha) comel gila2. sungguh klasik. tiba2 rasa mcm mo balik rumah, bukak album lama, scan dan upload d blog. lama x upload gmbr. huhu.

`::* Ser4'Curly'l4*::` said...

`mas, mintak link.. malas mok carik.. miahahaha..

haris said...

aku ingt kepupusan lelaki berlaku sejak kebelakangan ini sahaja..rupa-rupanya ia telah berlaku smenjak kita di tingkatan 6..lihat sahaja kelasmu, cuma ada (6??) orang lelaki

Bonda said...

Rasanya gambar 5 & 6 tu hasil petikan oleh 'Black Bobohizon' kan? Huuuuiiii pandai sungguh mmg gifted tul. Sayang blum ada DSLR sendiri. Huhuhu