Sunday, October 12, 2008

Outing: Teman baru, Teman-teman dan Teman yang dilukai..


Masa aku taip entry ni, aku kt CC ...hahahaha...aku tengah blur...aku malas segalanya..nak packing barang lagi ni. Packing barang? apa ka cerita?..Malas nak pikir.. Aku nak rush in ni..segala-nya buat aku rush. Apahal kat sini ni.. U all piker la sendiri ok? Pica2 kt sini, sebahagiannya masa last jumpa ng cika. Dia dah balik Sabah (ahad). Pica ni aku snap masa hari Jumaat.
Kepada Zue, sorilah buat ko gini. Memang malam tu tak best ok! Apapun, aku blur. Jadi jangan marah aku. Daaa...
























sori. aku malas buat caption pica. aku blur.


5 comments:

Heartless Devilish said...

ko nak gi mana nie mas?
ko nak balik sabah dah ke?
ko tak sempat pun jumper aku tau!

bEck said...

masss...
aku akan sentiasa merinduimu...
jangan pernah lupakan aku ahh masss...
hehehe^^
gembira sangat dapat kenal kau..
;)
lau ada pa2..cm besala infrm aku jak yaa;)

Rara said...

NONIIIIIIIIIII!!!
Bagi la alamat ko kat Sabah!
Boleh la aku post hadiah beday ko nanti... T_T
Jgn la buat aku mcm ni...
Ko dh xnak kawan dgn aku lg ke??? T_T

♥____madu.beracun____♥ said...

miss u babe:(

rahimin idris said...

hah, dah lepas ke sabah ke?