Thursday, October 9, 2008

Outing: Clubbing kat Centero, Kuala Lumpur.

Kami outing lagi, kali ini proses ini dipanggil clubbing. Owh! aku bukan kaki clubbing, harus aku pakai mengikut apa yang aku selesa. Apapun aku enjoy malam tadi. Bersama Beck, Honey, Blank, Zue dan sorang adik bawah umur 18 tahun, Chieka, yang datang melancong ke sini, kami berpoya-poya kelab Centero, Kl Sentral, Kuala Lumpur.

Suasana..

hehheheh... anggota-anggota tetap

I love this shoot and colors. Muahh..

Girls, girls, girls.

Bengkok. Hehhehe..

Stage utama. Shuffling lot of here.

wow. the colors.

Wow, gelek dia mmg best. Semua orang sorak dia. Lincah-lincah.

no, i wont take alchohol, also my frens.

Macam muka-muka zombie kampung pisang kan. hehehehe.

I love this pic.

Teman baru, Bugis Sabah rupanya.

Aksi tak boring - Blank.

Na na na.

Yang kat belakang itu... owh. mmg dunia ni kecil. Dia kawan chatting aku..dah lama dah... tak sangka kami akan bertemu di sini, dia yang cam muka aku. Dia dj bertugas malam tu. Bangga.

Amoi Chanteks.

Wajib ni.. hehehhe.

Dah habis. Best tak aku snappo?

Wow, macam ada aura pulak. Aura bau peluh. Hahahaha.



Lepak minum kat area BB Plaza. Masa ni, ada satu kereta yang dah pusing 3 kali, sign nak ajak Beck lumba la tu. Masa kat Raja Laut, Beck tekan asap abis2.. tu pasal dorg datang lagi follow kitorg. Malangnya, semua nak lepak mapley. Hahahah..

Na na na. My Shoot ba ni. with the anggota's
Tatau- tatau.

Auw..

Katanya, Castello. Kataku, Kustalo.

Minum -minum time Subuh.

Hehhehehe.

Leks ja.

Friendship.

Tak habis-habis.



16 comments:

Anonymous said...

Jean:mas, siukk tgk picca ni...jelesss hakuu...sib baik aku dak single..kalau dak mingle aku sama kamu....kihkihkih

mz-pretty-zue-aka-belle said...

eeeeeee siuk2 panat pun panat nda sempat tukar baju terus aku tidur daddy ku membebel pun nda aku telayan...nntlah aku bgn baru aku layan hahahahaha.....outing kali ni mmg best...jumaat lg arr expences by mas...kahkahkah....tnx guys for the friendship luv's u ollz...beck ko mmg spoting...siuk kita menari bepusing satu stage mengelak dr urg mabuk ahihihi...chow ollz..

zue-aka-belle

♥andrea isabelle anne reston quiamco♥ said...

eeeeeee siuk2 panat pun panat nda sempat tukar baju terus aku tidur daddy ku membebel pun nda aku telayan...nntlah aku bgn baru aku layan hahahahaha.....outing kali ni mmg best...jumaat lg arr expences by mas...kahkahkah....tnx guys for the friendship luv's u ollz...beck ko mmg spoting...siuk kita menari bepusing satu stage mengelak dr urg mabuk ahihihi...chow ollz..

zue-aka-belle

miszc3ik4pisc3s said...

alalalalalalaaa... nda dpt btapuk sda aku.. kdptn laini p clubbing oleh cinta.. =)) i did nothing..( tp berpeluh2 ni) hakhak. mmg siuk... kini aku telah dewasa.. wakakakaka... beck @ castelo.. brabis besapel katam.. yeah!!!

luv u all sista..
ko pun skali beck, luv u castello =)) hahahaha

bEck said...

happeningnya smlm..
hahaha
lngsung x rsa pnat wlaupn bru smpi kl..kuikuik..:P
spoting hbis..
shuffle katam ka blank..wakakakaka..:D
luv u 2 cheika yg da dwasa..;)

♥____madu.beracun____♥ said...

semalam yang very the happening. siuknya mingling mencari sumbui dari lantai menari ke jalan raya wakaka.. sisters u all are the best! beck ko la yg paling sporting wakaka.. thanks to all yg sudi untuk sampai ke halaman rumahku dan meminjam toilet rumahku miahaha.. thanks beck sb hantar aku pulang ngeh3..

mas said...

terpulang pada diri sendiri bagaimana kamu menilai siapa diri kamu semasa di dalam sana. anyway, aku sgt enjoy, nda berharap lebih banyak gambar dapat aku ambil lepas ni.

bEck said...

mas gak yg pling cumil..
&pling cun kmu2 suma yg clubbing..wakakaka..:D

misZBlank said...

adoii...matik la klu kenapatan..siap jd nasi bungkus la sa ni..hahahaha

akak ramlah said...

cam akak mahu ikut juga kalau g lagi o0o0 blom penah lagi pegi lagi ini slama idup..jgn2 pas pegi sekali lagi nak pegi trus sdh....wakakaka...

Anonymous said...

Astaghfirullah!!!
DOSA BESAR!

Mas Mohd Yunus said...

anonymous :

kan lebih baik kamu menggunakan url kamu sendiri di dalam blog ini. Aku tak marah kamu, tapi ingatlah, bersederhana dalam segala hal. Jangan saja di sebalik nama ANON tu, ternyata kamu lebih teruk dari sesetengah orang yang masuk dalam club itu.

Aku tak ambil alkohol pun dalam tu. Begitu juga dengan kawan-kawan aku. Kawan-kawan aku ligat menari, tetapi aku hanya di bawah stage sambil ligat berfikir tentang kejadian alam.

Jangan dump orang sesuka hati. Memang satu dosa yang kau lihat, aku tak galakkan pun kamu mencontohi apa yang aku buat di sini. Aku tau niat tidak akan menghalalkan cara, tapi apa pun aku masih waras untuk berfikir.

InsyaAllah, aku masih berada di dalam pegangan. Jangan dump orang lain kerana kesempitan waras kamu.

miss_ezora said...

nice piccas=)

noni lisa:-w said...

tidak..ini tidak adil...aku mau jugak...mau jugak...nak jugak...!!!!!

observer said...

Dearest MAS comil, jgn terasa hati apabila ada yg menegur.bagus if kamu masih ada pegangan, walaupun kamu x ambil alkohol @ berdansa giler tp kamu tetap dikategorikn dlm golongan tsb. PERINGATAN siapa diri kamu adalah siapa kawan kamu2. kawan2 yg baik adalah sahabat yg baik yg tidak mengajak kamu kearah kegelapan kekal.da 28 TAHUN MAS..Lu fiqiah la sendiri. tepuk dada tanya IMAN.

mas said...

nama aku dan kamu sudah jelas berbeza. apatah lagi dari hal-hal lainnya. Jangan taksub pada budaya yang mencengkam kamu. Samalah juga kamu menuduh / memfitnah orang lain, bahawa aku masuk club, aku tidak minum, tetapi kamu klasifikasikan aku sebagai peminum arak?

Bahawa aku masuk gereja, memberi penghormatan terakhir kepada mendiang kawan aku, bahawa aku sudah murtad dari agamaku?

Bahawa aku berjalan-jalan di kota malam2 buta dan mengambil gambar, aku juga digelar berpelesiran?

Bagaimana kamu mahu mentafsir hidup ini, kalau kamu tidak membuka akal dan fikiran kamu kepada dunia luar? Lakukan biar berbatas. Kalau begini pemikiran kamu, kamu langsung tidak layak menegur manusia lain.