Friday, April 3, 2009

Previu Konsert Sure Gegar Tawau 2009 (1)

Tengah malam karang aku akan update pasal band Hujan and Meet Uncle Hussain yang selamat sampai pada pagi tadi dengan menggunakan pesawat Air Asia (penerbangan pertama pula tu). Sekarang ni aku tak berkesempatan lagi nak update, sebab lepas ni ada program sound system checking di Dewan Masyarakat Tawau sekitar 9.00 malam. Suasana di Tawau sangat meriah dan best. Dalam banyak-banyak tempat yang aku pergi di Malaysia ni, aku rasa bandar Tawau adalah yang paling-lah-sentiasa-ramai orang (jangan banding KL la). KK aku tak pernah pergi lagi (i mean pusat bandar). Pada pendapat aku, bandar Tawau sentiasa ramai orang kerana kegiatan ekonomi dan pusat pemerintahan daerah Tawau berada di dalam pusat bandar Tawau (correct me if any mistaken). Berbanding Sandakan, terminal bas tempat lain, pasar tempat lain, bangunan wilayah persekutuan pun di tempat lain. Pendek kata, memang saling berjauhan la. Tidak seperti di sini...Jadi kamu boleh bayangkan, memang susah mahu mencari parking di dalam kawasan pusat bandar Tawau ini.





Semalam, aku sempat berjumpa dengan empunya blog Angriani.com. Masa tu, aku, Sis Maya dan Adry datang ke rumah Sis Angriani untuk mengambil kamera dslr beliau. Maklumlah, hari ini ada press conference, sambutan kedatangan dan seisi makan-makan. Memang sedikit penat, tetapi memang enjoy pun. Sebelah malam, aku dibawa oleh Sis Maya dan 2 orang kawan beliau (Zul dan Mawar yang sangat friendly), pergi makan malam di restoren Kayu Manis. Berdekatan dengan tepi laut. Yang aku suka di Tawau ni, memang banyak pilihan makanan yang disediakan. Restoren memang banyak dan sangat meriah. Lepas dinner, kitorang direct ke meeting bersama manager-manager artis. Dan tak sangka pula aku boleh jumpa dengan kawan sekampung aku, Donnie yang kini menjadi PA kepada Ezat Ex-Exist. Nanti aku sambung lagi...daa..



10 comments:

^aNgRiAni^ said...

sapa punya keta tu mas? ahaksss...
BTW linknya tu www.angrianiworld.com bah :D

Madu Beracun said...

i like pic number 2. cool ok!

Anonymous said...

Hi,

I am new here..First post to just say hi to all community.

Thanks

Anonymous said...

Great website.

We offer spring cleaning.

[url=http://www.cleanerlondon.com/one-off-cleans.php]Builders Cleaning[/url]

Anonymous said...

tylenol 3 pharmacycanadian online pharmacy selling silagra

[url=http://www.bebo.com/buylevitraonline1]buy genuine levitra online[/url]

Anonymous said...

Watch Family Guy

Anonymous said...

[url=http://clarithromycin.webs.com]clarithromycin online uk
[/url]

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Hello. [url=http://blue-pil.com/item/cialis.html]cheap cialis[/url] collar this deals [url=http://ph-pills.com/en/item/generic_alli.html]diet pills[/url]