Sunday, April 12, 2009

Konsert Sure Gegar Tawau (kemaskini 4)

Helo kawan-kawan. Ari ni baru aku dapat upload lagi gambar-gambar masa konsert Tawau hari tu. Sebelum entry ni, aku sempat tinjau-tinjau ke blog blogger yang terlibat dalam perihal ni. Aku no komen la bab benda-benda ni. Tuding menuding ni tak akan habis kalau masing-masing

tak tahu tugas masing-masing yang sepatutnya. Apa pun aku harap, semua kerja boleh diperbaiki untuk apa-apa kerja-kerja official di masa depan. Gambar-gambar di bawah ni masa event hari bertemu peminat dengan band-band ni dan artis solo, diadakan di Restoren Kak Midah, Tawau. Yang aku tak bleh blah, bleh pula aku tergelincir masa nak masuk restoren tu. Sib Baik tak ramai orang lagi masa tu. Aku jatuh pun sikit je, tapi bleh buat aku out of my mind sekejap...wakakakak....lepas je lunch kat sana, kitorang balik. Ingatkan malam tu ada sound checking, tp setting lambat sangat. So, esok petang nya baru lah bleh pergi tengok sound check. Lalalala..enjoy la!


Artis tengah tengok design banner.




Lan MUH tengah ejas-ejas kibod ni. Kecil saja Aizat kan?

Wah! Acok!

Abangs-abangs bouncer yang comel dan sedikit nerd!

Cika, comel tak Noh?




MUH (without LAN) taking pictures with MS Sabah round-up model.

Ni saja gambar LAN yang perfect bagi aku (aku snap sendirila)

Masa ni aku buat lawak ng abang-abang bouncer. Aku cakap filem kamera aku dah habis, dorang cakap bleh p beli (dgn muka ketat). Oh ni, digital la abang, saya joking :))

Check!check! Rock! Rock!


Yang tengah baring tu NOH!




Tu bukan kasut ATP :P

4 comments:

sankai~!!� said...

sis, sendkan ba pix yang ada mukak ku...heeee..

junaidi said...

sis... aku pun maw gmbar yang ada muka ku...
paling penting gmbar masa konsert.. yg aku ngan C Don N ada Noh d blkang kami....

Yang Perihatin said...

Aku perhatikan gambar kamu ni digunakan juga oleh Tawau Blogger dan mereka telah menggunakan hak copyright label pada gambar kamu. Kalau mereka telah salah guna gambar kamu, kenapa MLP tidak bertindak untuk saman mereka?

miszceikapisces said...

aku sgt suka gmbr2 NOh.. sgt photogenic..
gmbr Lan MUH tu tidak la "serosak" mana (ada ka perumpamaan mcm tu?) ok jga bha..
tp seriously aku lg suka muka dia kna make up Mime, mcm time AJL yg lepas..
snap number 2 dr bawah pun sgt menarik..
simple but attractive..

penyalahgunaan gmbr yg sda dihakciptakan??
yeah!! saman2!!