Wednesday, April 1, 2009

Konsert Sure Gegar Tawau 4 April 2009



Aku pun ragu-ragu mahu publishkan entry ini, sebab aku tak tahu status aku dalam program ni. Tapi lepas chat dengan Don, dan kebetulan dia bagi tunjuk url rasmi pasal konsert ni aku pun dah berani published kan. Aku mendapat jemputan dari Tawau Blogger United (big thanks to Sis Maya) untuk menjadi salah seorang media officer / photographer nanti di dalam konsert ini. Aku sedikit berdebar kalau bertugas dalam bentuk rasmi macam ni walaupun aku sudah sedikit biasa menghadiri event-event. Dan opkos la, aku nervous bila diberi tugasan cam ni. Aku takut gambar aku tak menjadi. InsyaAllah, atas sokongan kawan-kawan aku bleh buat kerja ni. Cuma aku pun sedikit berdebar untuk berjumpa dengan komuniti Tawau Bloggers United ni. Hanya Don saja yang aku baru jumpa, yang lain-lain belum jumpa pun. Apa pun, kepada kawan-kawan yang berada di Tawau, aku tak sabar nak jumpa korang. C-ya.

Big Thanks to Sis Maya.


Untuk keterangan lanjut mengenai konsert sila rujuk blog-blog di bawah ini :

Sis Maya
Bro Don
AdrySabry

8 comments:

dOn said...

hahaha... ndak pa... ndak sok haku tunggu d stesan bas... :)

Pert Alpah said...

wa...ada consert...hehe

kudatarabang said...

wow.. good opportunity ni kak mas! gud luck & have fun! Technique flash "slow-syncro" plg sesuai event2 mcm ni..

Mas Mohd Yunus said...

don : bunga manggar plis =))

pert : hihi

kuda berterbangan = ok ok

KeMatZ said...

awat poster tu yang ada muka
meet uncle hussain tu...
macam poster lama ajhe...
heheheheh......

Adry said...

alah rileks jer... takda la formal sangat...

jumpa esok!

Adry @ http://www.adrysabry.com

miszceikapisces said...

we hv a deal ar..
jgn lupa bawa gmbr aku yg berukuran size a4 =))

Madu Beracun said...

ohh ohhh aku sungguh jeles.. ohh!

tolong selamatkan aku dari kejelesan ini!

my eyes are turning green with envy already hahaha!

hoi mana update konsertt!!!