Wednesday, October 28, 2009

Travel MODE : Kundasang (3)




3 comments:

xplorer said...

cantik gambar , saya mmg suka ke kundasang , last time pegi 7 tahun sudah , ada satu hutan lipur kat kundasang pun cantik jugak , saya tak ingat nama tempat tu.

saya baru perasan ada kat sebelah kanan blog ada
SILA DERMA : TRIP TO CHINA

saya ada pengalaman xplore a few places in china shanghai , beijing , shenzen and hong kong.nowadays flight to china is not that expensive even with malaysia airlines.just browse around for cheap flight and i could advise you on how to travel cheap in china.

Mas Mohd Yunus said...

dear bro explorer,

Mesilau ke? saya gugel dalam flickr lawa juga tempat tu, teringin nak p sana. tp skrg ni musim hujan, komfem sejuk nak terbalik. tinggi bebenor tempat tu.

yeah bro. teringin nak p china. lepas saya tgk rancangan adik beradik Hutchen " Somewhere in China". oh Tuhanku.

please advise!

xplorer said...

yup btul tu , mesilau .mmg cantik giler tempat tu.nanti saya cuba cari gambar lama2 and post it in my blog very2 soon.