Monday, August 3, 2009

Petang semalam yang sungguh luarbiasa.


Ini, seorang teman lama. Kebetulan dia pun free, kitorang pergi cari port nak snap-snap gambar. Aku memang very the gian nak lepas tension nak amik gambar. So, dia ambik aku kat bandar, dan dia drive ke satu tempat yang kitorang tak rancang langsung pun. Hari petang smalam pun, aku tak ada appointment dengan dia. Ym-punya-ym, kitorang pun deal. Tempat ni lebih kurang tempat orang sidewalk dan berjogging petang-petang. Jauh juga nak bertawaf balik.

Tapi petang semalam aku tak berapa nak bermood, tu pasal hasil gambar cam ni. Aku rasa aku cam demam sikit dan sedikit berhingusssss ahahahahhaha...comel tak? Kebetulan teman lama ni mahu belajar sedikit tentang fotografi, so mana aku tau, aku share la. Kongsi-kongsi idea, dia pun banyak juga gambar lelawa dia snap.

aku.perlu.wide.lens.sekarang.ni.

ada.sesiapa.nak.hadiahkan.kat.aku.ke?

4 comments:

rahimin idris said...

ni gergasi ke main bola ni? apsal besar sangat gol nya?

UpperSixers said...

ermmm..pintu gol tu sixe xxxL ke..mamat tu yg size pindik2 tagap?

ramla said...

UINA.. best kamurang leh jejalan2 sama2...snap2

Mas Mohd Yunus said...

rahimin: memang tiang gol tu besar

haris : mamat tu tinggi aku daaa...aku je 163 hahahah...tiang gol tu mmg tinggi

kak ram : ahaks..balik sini la. kita jalan2 pula..haha