Sunday, January 4, 2009

Selamat Tahun Baru Masihi 2009 (2)

Kalau kau-orang bersama-sama kami menyambut tahun baru 2009 di Sandakan, mesti kau-orang perasaan tentang stage show. Masa aku sampai kat Padang Bandar Sandakan tu, aku nampak stage tu langsung tak ada atap...terpikir la juga, kalau-kalau hujan, habeslah barang-barang konsert yang ada kat atas stage tu... tapi malam tu, langit memang cantik sangat-sangat...bintang-bintang pun memang jelas..

Sampai saja kat rumah, hujan pun start raining (hahah).. tu adik aku cakap, pihak penganjur (?) sudah mengupah orang pandai (?)...huisss....relevan ke benda2 ni pada zaman skarang ni? Relevan tak relavan, hujan mmg tak turun pun masa tu.. ke kebetulan?? kalau pun gosiff, takan mereka very the sure tak hujan malam tu dan gamble tak pasang atap stage???? oh!

Artis jemputan oleh pihak penganjur (?) ialah Amir Sofaz dan Felix Agus.. Amir pun tak ketinggalan nak promo lagu dari album baru mereka tu.. Felix tetap setia dengan lagu Aku Semut Merah tu.. Lagi hangat, bila si Felix ni jemput 4 orang penonton untuk bergelek sama. Yang bikin haru, salah sorangnya bertudung tapi gelek habis..bagai nak muntehsss occay...

Kawan lama (?)

kawan lama (?) bersama sepupu-sepupu yang sedang bercuti ke Malaysia, dari Filipina.

Amir. Hehehhe.... Botox berlebihan pada bawah pipi aku..

Seiring dan Sejalan : Adik aku dan salah seorang residen artis Sandakan(?)

Superstar ker?

Wow?

Adek- adek dan adik aku?

Ini bukan super-impose occay!



3 comments:

ArjunaZuan said...

Last pic macam impose

Mas Mohd Yunus said...

arjuna : bukan super impose, peratikan cahaya dekat lengan adik aku tu (adik pmpuan)

Maya said...

Salam perkenalan untuk Mas.

Cuba perhatikan baju cameragirl tu, lighting tu buktyikan itu bukan imposed