Tuesday, January 6, 2009

Jalan-Jalan ke Tembok Laut Sandakan.

Lagi-lagi gambar saja....ini bermakna, aku tiada entry bertulis yang panjang lebar..Masa gambar-gambar ni diambil, aku, Dang Yunos dan Along sedang mengambil angin petang alias. nak tengok sunset dari satu kawasan tepi laut yang mempunyai nama tidak rasminya sebagai Tembok Sandakan.

Saja nak ajak dorang ni, sebab esoknya si Dang Yunos dah kembali ke Tanah Semenanjung. Owh, anggap saja entry ini tribute kepada Dang Yunos sebab gambar dia banyak kat sini..sedikit editting dibuat untuk menaikkan seri gambar hehehhe...thanks to her juga sbb dah ajar tips guna dslr ni..hahahaha....ok dang yunos, here we go!



Lebihan Botox masih jelas kelihatan.

Euw....seksi kan?

Aku suka shot ni occay! Tribute to Jari-Jari Menaip








Sekian.

1 comment:

Facet said...

~tribute :o :o
Nda trus dia mengomen sini takut di kenal.Haha.

Btw,really2 magnificient shots so far u got there, im a kipas-susa-mati for this kind of shot! got unpaint walls, grafiti alias vandalisiapabuatmanakautau, dan semestinya lorong2 penuh dgn lumut (baca:belakang RS) itu tetap the klasik one.

nikon.sigh.