Sunday, April 6, 2008

MODE : Bengang Seadanya.

Batuk masih bersisa. Dah seminggu aku macam ni. Erm.. tak kisah la, janji aku sihat semula dan bleh menjalani kehidupan seperti biasa. Blog pun seminggu sekali jer kena updated, apa nak jadi da… aku tengah bengang la skrg ni. Memikirkan soal keja kat opis, bila mana hasil kerja aku, orang lain pergi grab. Em, tak apa teruskan kehidupan seperti biasa saja. Tapi jangan lupa cari option lain untuk tingkatkan prestasi kerjaya aku. Aku tak mahu jadi jahat, aku tak mau ajar hati aku jadi negatif. Apa pun hidup mesti diteruskan kan? Doakan saja kehidupan aku lebih baik dari hari semalam. Aku tak mahu jadi jahat, tu saja. Maha Suci bagi Allah yang telah menciptakan kejadian alam…. Biarla gambar-gambar aku saja bercerita.. ada pun ayat ayat aku kat sini, aku lahirkan dari perasaan aku yang bengang seadanya.


ikan masin yu - sedap ok, kat bawah ni hasil masakannya..lalalala


mushroom-tiba2 nak hirup sup cendawan ... nyam-nyam


sup cendawan - lunch di hari ahad ini.


hang out with my lil sister and her fren pa-an.


my lil sis with Encik Ed.


lampu is our fren oso.


Pagi yang indah di Bukit Bintang.


bas lama vs bas baru= bas juga


taman langit.


struktur tangga yang buat aku teruja. anda kena dtg sendiri dan melihatnya.


dalam monorel slps hantar encik ed.


sepi di tepi pantai Port Dickson.


SMART tunnel - Jalan Sultan Ismail to Serdang = 15 minit sahaja!


Transformer


my little office duh!


i am demam.




Malas
Penat
Bengang
Lembab




more stories at here : Perayu Gombal

11 comments:

..::LuCiFeR::.. said...

bile nak blanje makan lg?hehehe

Miko Yamaguchi said...

wowowow...promot blog aku tu...ngeee...mo pingsan aku tgk sup cendawan mu tu...kasi aku sikit...muahahhaha....

Anonymous said...

sedapnya..srupp...meleleh liur tengok...bucalla..makankan aku gak adik ekeke....kasian adik akak semoga cepat sembuh

poisonous_honey11 said...

hehehe.. demam kaitu put3.. huhu hope u'll get better soon arr.. mcm sedap jak tu mushroom soup.. berliur2 aku tgk. hehehe

mylittleparade said...

@ lucifer : apa kata korang pulak belanja aku makan?? lalalala

@ miko yamaguchi : herm..pingsan? lalalala...siuknya men main masak2 ok!

@ anon / kak ram : sapa suruh tinggal d korea, hehehe..nda pa ba..palan2 ja akak sana

@ poison : aku dah hampir ok ni, mushroom soup tu biasa2 ja.. nampak ja ok, tp kurang rasa..muahahhaha

13may said...

aku pun tengah batuk...

jangkit dari ko ler nih...hehhe

btw, marilah kita sama sama berdoa agar kita cepat sembuh...

bleh la aku merokok dengan nyaman...
sekrg isap rokok rasa tak sedap ajer...huh!

:: cheezzy cheese :: said...

wahhh tangga kat pavilion pon dia suke ek? hihi.. ni nape bengang2 ni.. byk keje ek kat ofis?

Miko Yamaguchi said...

btw, lil sis?am i still litle to you even i am 67 years old?muahahhahaha...

Anonymous said...

oiii..masnoni ek,...walamak..mana ko mnghilang ni??aku ing IC ko dah kena tarik..huhuhuu..xknal aku?? xpa..comment aku ni kuar aku gitau la.... bugis in ipoh..

dubredzone said...

malas aku ehhhhhh......

Rara said...

Huhuhuuu...
Pandai masak dah kau...
Tak lama lg la ni...
Bila hari langsungnya???
Wakakakakaaa... XD