Saturday, May 1, 2010

I Sindir You Ni.

I merasakan perempuan yang meng-claim perempuan single lain kepada jolokan nama yang kurang sesuai (andalusia, tak laku etc) adalah perempuan yang meletakkan akalnya sebaris garisan ke kemaluannya sendiri. Lelaki jangan cerita lah. I dah beberapa kali jumpa perempuan macam ini. Macam menjengkelkan pula sikap macam ni. I sendiri pun belum kawin tapi merasakan perempuan lain tak berhak mahu melabelkan perempuan seperti kami ini dengan gelaran-gelaran macam tu. Cuba imagine kalau perempuan akal kemaluan ini jadi macam ni pula. U ols suka ke?

"Kau tu nasib je ada orang nak kawin dengan kau. Nak kata lawa, tak juga. Dah takdir kau dan aku macam ni."

Dah tu pagi-pagi lagi dah buka pekung cerita pasal dalam kelambu. Eh, U ni gersang ke?

1 comment:

adrenalin said...

ya. camna pon, kenalah hormat hak other ppl kan? dem aja rasa bila kn kutuk camtu. camlah hal2 jdh sdr yg tentukan(literally).