Monday, May 10, 2010

Semalam semua bagaikan mimpi.


Semalam semua bagaikan mimpi. Perkara kecil bagi kau. Sangat sebesarnya bagi aku. Pukul 8.30 pagi, kawan aku pm kat facebook. Nak join event dekat Rumah Warga Tua Sri Harapan? Pukul 10, i pick up u up. I said, OK! .. it was a BIG OK. Aku ajak Shary pergi. Nasib baik dia mahu. Macam tak percaya, wish aku dah sampai seru. Tempat ini adalah sungguh menghibakan. Walaupun aku dan Shary sampai lewat, tapi aku rasa mcm best sgt. Dapat jumpa kawan-kawan baru, tapi emosi memang tak boleh blah.Moga-moga ada yang sudi memberi peluang kepada aku untuk perkara seperti ini. Amin.

Selamat Hari Ibu untuk semua.

Mereka ini Ibu yang ditinggalkan.

3 comments:

David said...

Beautiful photography.

Izz Danish™ said...

kalo sy tau la ank sy kemudian buat sy mcm ni...awal2 lgi sy lock baru boot dorng...ishhhh...alang2 deact terus!

bondasumandak said...

Nice story telling!