Wednesday, August 20, 2008

Wow!

Ni. Bodoh.



Anda berkempen macam setan. Anda suka homo, sebab itu anda boleh peraktik perilaku anda seperti di atas. oH! Apa perasaan anda sebenarnya semasa membuat aksi tersebut? Mungkin anda begitu teruja dengan isu ini.

DSI yang belum diketahui bersalah atau tidak,
dengan Saiful yang begitu teruja membuatkan seluruh keluarga dan keturunan kena sumpah lakhnat,
isu UITM dengan TNC -nya begitu cepat melatah
isu AUKU yang mahu dimansuhkan - patutlah orang bangsa TU tak maju
Sekatan jalanraya yang menyusahkan aku
Emosi bapa Nurin yang mahu menyaman pihak polis...
Kesian Lee Chong Wei - pun ada pihak tak berpuas hati ng dia
kisah si isteri yang mencurah air teh panas kat suami dia
oh ya! 2 pengkid yang buat aksi Bollywood gaduh rebut GF masuk paper- pemes!

haiihhhh!

Apa nak jadi ni? buat aku takut occay.

Tangkap je si baju oren kat atas ni. Kena tuduhan berperangai tidak senonoh kat public. ARSHAWL betulla!

tu pasal aku taknak mengundi, biarpun dah 2 kali aku layak mengundi. aku nak mengundi kepada pemimpin masyarakat yang boleh diharap. Weh! undi aku tu bernilai occay! akakakka

more information at here


3 comments:

tecaF said...

Aku nak lari dari malaysia.
Dimana lagi yg aman selain malaysia?
Agaknya Brunei.Randomly pick.
Dan bolehlah aku jadikan lagu 'Cintaku Tertinggal Di Malaysia' sebagai influence sepanjang zaman.
=))

KeMatZ said...

hemm..... ko rasa apa akan terjadi pada mamat berbaju kuning tu.... hemmm...... cuba kalau itu adalah aksi pembangkang... ko rasa apa tindakan polis.... hemmm....

so renung renungkan selamat beramal....

Rara said...

Uiks? Ko pergi ke tmpt tu?
Wah wah wah, jd mamarazzi dah nih! XD