Wednesday, July 16, 2008

Saiful Nang Dan Udey ..


Aku dan Saiful Nang





Ini pulak Udey



Aku lupa nak entry kan benda ni. Hermmm...hepi gila ok! Aku dapat tau wedding exhibition ni pun dari blog Saiful Nang. Dan sebenarnya aku mmg sengaja datang ke Mid Valley tu untuk nak tgk otai-otai ni dari dekat. hahahaha.... rasa lawak pun ada. Sebab mereka ni antara photographer yang paling aku minat. Mereka pemangkin kepada jiwa photografi aku ni.
Saiful Nang lagila very the sporting. Begitu juga dengan Udey ni. Segan pun ada sebenarnya, maklumlah aku datang sebagai peminat.. gilak occay!

1 comment:

Saiful Nang said...

alamakkk...jadi wedding photographer pun ada peminat jugak ke??