Sunday, December 28, 2008

Besday Prezent

Hari Jadi sudah berlalu...inilah entrynya....beberapa prezent dari family aku...

Buku resepi Cara Memasak Karamel


Udang Nipah, aku request sendiri dari Mak aku... RM10.00 sekilogram saja occay!

Asalnya nak dijadikan kek besday, tapi tak sempat nak hias pon, anak saudara aku dah rasmikan sama-sama ng aku sekali...sefamily la...kek gula hangus yang sunggoh superb hasil tangan Mak aku occay.

Wohoo...ala ala Anna Sui tak....aku suka occay...bleh sumbat lappy dan Dslr aku sekali dalam ni...takan aku nak expose ng beg asal lappy aku?? oh tak nak!

Thanks...



1 comment:

Bro Arjuna said...

Selamat hari jadi Puteri MAS
Lambat wish pun ok kan.
Kejap lagi nak ronda2 isi blog ni