Monday, May 11, 2009

Facet, nampak? Siapa rindu SANDAKAN sini?










Oh, tak ada apa-apa pun. Tadi aku blank abis, dah lama tak snap gambar. Tiba-tiba dapat cabaran dari si Facet, aku pun tanya la mana port yang mahu disnap. Tempat-tempat ni dulu, tempat-tempat lepak semasa Facet masih muda jelita. Semuanya dalam masa 30 minit saja. Tu pasal angle tunggang langgang. Masa depan Hongkong Bank tu aku sempat dikejar oleh beberapa orang budak lelaki, minta di snap kan gambar. Takut wooo..aku pula sorang kan. Lagipun masa tu aku bawa lappy aku skali, tak boleh lari laju. Jadi, lain hari aku mahu berteman, Facet mungkin kelapangan beberapa bulan lagi. Kakakakaka...Siapa-siapa yang balik ke Sandakan, inform aku. Bleh aku snap gambar kamu secara percuma sahaja. okey?

12 comments:

sofi said...

ok ok nanti aku cari kaw... ahahaha :P

gopenghagen said...

bestla weii..aku rindu jln depn hotel sandakan tu, port lepak, port gaduh, port kacau anak dara orang, port pow...pastu g masjid...

«×M宣ýn×» said...

sa suka bandar sandakan, klasik. 1st time pi sna pun jatuh sintak suda sma sandakan. hehe.

sepul said...

Salam...sis mas.

Bila ada masa lapang..Nanti kita snap gambar sama-sama okey...
Saya pun dah beli D40X nie...

Banyak tempat menarik... first pergi zaman kanak-kanak dulu...

SK Muhibbah... SMK Sandakan...

Okey.... Wassalam..

dOn said...

dari wisma ke MPS ke HSBC yawh... ehehe...

Sara Jane Lulung said...

cantik la gamabr2 tu ... semacam membangkitkan satu memory walaupun sy tak pernah pergi lagi sandakan. :)

Cikgu Metal said...

Mas,
aku mau kidnap gambar2 kamu ni. Bak kata si Haris, kerana indada copy right, maka boleh saja aku kidnap.
Boleh la ba kan?

Mas Mohd Yunus said...

sofi: ya, cepat2.boring suda aku ni. mo snap2!

haris: port kacau anak dara orang <--ko ke? aiyoh.bukan ko dulu stok budak alim+kontrol macho ke?hahahha

merlyn: ya ya, datang la sini.

sepul : bleh bleh.

don: hahaha..tak cukup tu.

sara jane: mata kamu tertipu ka tu :))

cikgu metal: blehhh.

gopenghagen said...

aku kan dulu bujang lagi....

KeMatZ said...

mas.... ko snap gambar area bas mau ke pamol...
area hotel paris wakakkaka...
bolehh.....

Facet said...

Thanks. mcm tribute =))
Correction, bukan smua tempat-tempat ni aku lepak.agak2 la lepak depan HSBC (previously Hongkong Bank) confirm naik lori besar pak polisi. @ Belakang menara tu. Gila bau kencing orang. hahaha.
welp,great shots esp. Funda yg banyak simpan sejarah perit getir peminat musik berhaluan kiri.

@-)

bakrihafizhisham said...

nais nais!
composition wide menarik,
tapi boleh agi "tight" lagi kot.
but aku suka~!